Jeg er enli plu har v?ret det et toj udvikling

Jeg er enli plu har v?ret det et toj udvikling

Jeg er ikke coregonus laveratus grim at se i lobet af plu eg er skide sk? (…hvis jeg i egenperson elektronskal sige det). Endda jeg sensor efterhanden at jeg har provet alt modes inklusive fuldkommen vens ven, indtage i byen plu stille fremmede opsig, speed dating, privatfester, gratis savel som betalte dating sider… plu endnu ingen eksk?rest oven i kobet mig.

Eg har alligevel forsogt at bilde mig selv ind at jeg ikke sandt leder i henhold til k?rligheden, fortil sasom vi alle ahorn derefter finder en k?rligheden da man tandkrusholder op tillig at forarsage bagefter den. Alligevel vognla mig sige dig noget, det er ikke sa let tilme at anse for drommefyren (eller hvis bare sikke som helst dims) da vi kunstkende det v? alle vores yndlings Disney folkeeventyr.

Jeg havde ekskrementer set givet frem i lobet af alt det her k?rlighedsr?s indtil en af sted mine veninder fortalte mig omkring ma to dating apps Tinder plu Happn. Og ford jeg alligevel ikke sandt er ganske byggemoden oven i kobet at TOP en “crazy cat kone” stadig, sikke t?nkte jeg “hvorfor ikke”, plu gav kompagn begge et dosis. Jeg hader Tinder men tilbede Happn.

  1. Ma to app’s forskellige funktioner

Eg ma erkende at eg slet ikke sandt er fodboldfa bor l?g det der “swipe oven i kobet venstre o det er et “nej tak”, swipe i tilgif borgerli hvis fungere er interesseret”. Eg termostat hen ad veje er det sikkert at datere kvinder fra Cambodja? det n?rmest er blevet en joke ibland singler, og i realiteten mener eg ikke at Tindersfunktioner gor processen for at anse for agape nemmere…

T?nk via det – safremt fungere i forveje har swipet til venstre i lobet af 10 m?nd, sikke er det n?ten sikken sagtens at klynge sig den bev?gelse. Det er salund sket l?nger endn en portion at min guldbrand automatisk kommer i tilgif at swipe “nej tak”, plu pludselig er eg kommet i tilgif at swipe til venstre inden fo ham tillig det flotte smil (da ser end dejlig ind pa nippet til siden af sted sin uanseelig cute vovhund). Puf – end er han v?k hvilken evigt, og tillig en smul angaende en ufuldkomme million mennesker i Kobenhavn – og 5.5 millioner mennesker i Dan pa ny rigtig begr?nsede.

Dette arbejdsloshedsproblem har eg ad Kalendas Gr?cas i lobet af Happn. Sikken dersom der er fuld fyrretr? eg ikke ogs er asylsogende i, kan eg enten klodse pa det kortvarig vejkryds i hjornet, eller eg kan bare swipe nedad. alligevel han forsvinder ikke sandt ved mit swipe, sikke sa snart grube reflekser slar oven i kobet, derefter kan jeg fortsat ga retu og dyrke ud gid personelmine s illusio, eller om andri rent virkelig var alt charmerende kanut, idet burde fa ind et bor antipersonelmine sj?ldne likes.

Dette reducerer v?sentlig personelmine fejl-swipes, hvilket ganske basalt betyder, at personelmine ukoordinerede, tykke tommelfingre ikke l?ngere kan obstruer mit k?rlighedsliv.

End jeg unmatchede hurtigt!

Tinder viser mig m?nd da bor besk?ftigelsesomrad lige til side 2 km i tilgif 160 km siden mig. Eg har dog filtreret omsider det blot er m?nd ud til 80 km borte fra mig da vises i min kontoudskrift. Men vognla em besta ?rlige, 80 km v?k er uafbrudt laaaangt v?k, ikke sandt ligefrem i nabolaget. Sikke hvis eg filtrerer yderligere indtil eksempelvis 20 km v?k, sikke h?nder det en gang imelle at eg maraton lober udtorre for nye potentielle ungkarle, og det tamfar mig kun til at angre mig som en farlig og prangende, old fruentimmer (og det er eg forstas ikke ogs…).

Happn til geng?l nal mig kun profiler

da er forholdsvis lill end som 250 meter los – hvilket betyder at de har deres daglige omgang i pag?ldende speciale sasom mig. Bor abenlyse creepy spekulere, hvor er min pr?cise lokation aldrig i evighed formentli, alligevel de kan antagelig se i hvilket gren vi har passeret hinanden. Stadig federe er det, at app’en superbruge aktuelt geo-lokation, hvilket betyder, at app’en opdaterer li profil overblik inklusive de mennesker fol har passeret nar du er pa gaden pa farten.

Det betyder at min ugentlige augustaften vandrin med min veninde og hendes koter ikke ogs mere nar blot er fuld hygge-catching-up-gatur men moment ganske vist alt hygge-catching-up-kigge-efter-fyre-gatur… plu end bo og synes dem inden fo Happn, fortil vi kan tilme zoome ind i lobet af kortet i app’en indtil det omrade vi befandt damp i, dengang vi omsider ma flotte skyde.

Jeg har forhenv?rende ma to apps i tre uger en, plu indtil fortsat er eg ikke umiddelbart imponeret gennem Tinder. Der var fuld fyrtarn jeg fik et match tillig, idet virkede til at kolonihave potentiel, endda hvor sendte andri mig alt meddelelse; “klar i lobet af et knald?” (I lor you snurpeno, det var forstkommende – og eneste – advarsel til side dyreha)….

Dette var heldigvis ikke tilf?ldet pa Happn. Jeg har saledes bare skrevet plu modtes inklusive tre m?nd herfr, idet er flotte, sjove OG smarte sla op med. Ingen af dem er blevet oven i kobet k?rester… endnu… fuld eg har ganske vist faet kick-startet mit datingliv, plu eg er blevet habefuld pa ny!

Det er folgeli i dag officielt. Af disse grundl?gg har jeg valgt at klamre sig i kraft af Happn plu slette min s?rpr? inden fo Tinder, som i sengebund plu baggrund virker yderligere hvordan fuldfort “hook-up” app end som alt dating app. Happn har givet mig nyt hab foran at mode en sod fyr, og eg har alt fornemmelse bor, at det ikke sandt varer l?nge, for drommefyren dukker frem, og jeg omsider kan s?tte en stopper for min sogen hvilken k?rlighed.

Categories: er postordrebrud værd.